LCHF bademova peciva

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

SASTOJCI:
*125g mozarelle-narezane
*30g kremastog sira
*135g bademovog brašna (preporučujem nemasno brašno)
*35g mljevenih lanenih sjemenki
*1 jaje
*pola žličice praška za pecivo

OPIS POSTUPKA:
1. Pećnicu zgrijemo na 200 stupnjeva.
2. U srednje velikoj posudi istopimo kremasti sir i mozarellu (sireve možemo istopiti u mikrovalnoj pećnici)
3. Sireve pomiješamo skupa i dodamo jaje te dobro promiješamo. 
4. U drugoj posudi pomiješamo bademovo brašno, mljeveno laneno sjeme i prašak za pecivo. 
5. Sir i mješavinu s jajima dodajemo u suhe sastojke i miješamo dok se tijesto ne oblikuje (tijesto je ljepljivo). 
6. S mokrim rukama nježno pripremimo 6 peciva. 
7. Po želji na peciva dodamo sezam.
8. Pečemo 10-12 minuta, do zlatno smeđe boje.

VRIJEME PRIPREME: 20 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana K.

OPIS POSTUPKA:1. Pećnicu zgrijemo na 200 stupnjeva.2. U srednje velikoj posudi istopimo kremasti sir i mozarellu (sireve možemo istopiti u mikrovalnoj pećnici) 3. Sireve pomiješamo skupa i dodamo jaje te dobro promiješamo.  4. U drugoj posudi pomiješamo bademovo brašno, mljeveno laneno sjeme i prašak za pecivo.  5. Sir i mješavinu s jajima dodajemo u suhe sastojke i miješamo dok se tijesto ne oblikuje (tijesto je ljepljivo).  6. S mokrim rukama nježno pripremimo 6 peciva.  7. Po želji na peciva dodamo sezam. 8. Pečemo 10-12 minuta, do zlatno smeđe boje. VRIJEME PRIPREME: 20 min RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana K.
Prethodni post
Slijedeći post