Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Zavrti kolo sreće

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo do nedjelja (4.5.) do ponoći.
  • Kod ne vrijedi za pretplate, vrijednosne bonove i na pakete 1+1 gratis (Maca u kapsulama i Uri kompleks).

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Kvinojini polpeti s tikvicom
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Kvinojini polpeti s tikvicom

Polpete od kvinoje s umakom od grčkog jogurta odličan su ljetni obrok kojeg će pohvaliti svi za stolom.

SASTOJCI za 6 polpeta:
* 100 g kvinoje
* 1 jaje 
* 280 g zelene tikvice
* 50 g parmezana 
* 50 g mrvica
* sol i papar
* kokosovo ulje
* grčki jogurt i svjež limunov sok za umak 

OPIS POSTUPKA: Kvinoju skuhamo u posoljenoj vodi prema uputama s ambalaže, a zatim ju ocijedimo i ostavimo da se ohladi. Tikvice na sitno naribamo i stavimo ju u posudu, posolimo i ostavimo na par minutu, da pusti vodu, a zatim naribane tikvice što bolje ocijedimo. U posudo stavimo kuhanu kvinoju, ocjeđene tikvice, jaje, parmezan, mrvice, te sve posolimo i popaprimo. Masu promiješamo, zgnjetemo i iz nje oblikujemo 6 polpeta, koje polako  pečemo na kokosovom ulju dok ne dobiju zlatnu boju.

U grčki jogurt umiješamo limunov sok i malo posolimo, te poslužimo kao umak za polpete.

VRIJEME PRIPREME: 35 min
RECEPT PRIPREMILA: Tamara Lesinšek

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi