VIDEO: Krhki zobeni keksi
SASTOJCI:
* 115 g mljevenih zobenih pahuljica (ili zobeno brašno)
* 115 g bademovog brašna
* 60 g namaza od indijskih oraščića
* 70 g čokoladno - lješnjakovog namaza
* 100 g kokosovog ulja
* 1 jaje
* 1 žličica vinskog kamena Kotanyi (ili praška za pecivo)
* pola žličice mljevene vanilije Kotanyi
* 120 g tamne čokolade
OPIS POSTUPKA:
Sve sastojke osim tamne čokolade dobro promiješamo. Na kraju dodamo još na komadiće narezanu tamnu čokoladu.
Iz mase oblikujemo kekse i pečemo ih u pećnici na 180 stupnjeva 12-15 minuta.
Kekse još vruće pokrijemo krpom te ih poslužimo kada se ohlade.
VRIJEME PRIPREME: 20 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Urška
Komentari (0)