NOVO! Prirodni balzam za čišćenje lica

0dana
0sati
0minuta
0sekunde

 

Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Zavrti kolo sreće

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo do nedjelje (20.7..) do ponoći.
  • Kod ne vrijedi za pretplate i poklon bonove.

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Komiška pogača bez glutena
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Komiška pogača bez glutena

Vrlo ukusna pogača sa zdravim sastojcima, koja je pogodna i za one koji ne podnose gluten.

SASTOJCI:
Tijesto:
* 20 g svježeg kvasca
* 600 g bezglutenskog brašna
* 10 g soli
* 10 ml maslinovog ulja
* 400 ml mlake vode

Nadjev:
* 1 manja kapula
* 2 režnja češnjaka
* 300 g pelata
* 10ak fileta slanih inćuna
* 5-6 crnih maslina narezanih na komadići
* 10ak kapara
* začini (sol, svježe mljeveni papar, ružmarin, origano) 

OPIS POSTUPKA: 1. Tijesto: Kvasac razmutite u 100 ml mlake vode, dodajte malo šećera i brašna, poklopite i pustite da se digne. U zdjelu samostojećeg miksera stavite brašno, sol, maslinovo ulje i preostalu vodu pa dodajte dignuti kvasac. Miksajte dok se ne formira tijesto i oblikujte ga u kuglu. Zdjelu pokrijte prijanjajućom folijom. Pustite da se tijesto diže na toplom otprilike 45 minuta. Za to vrijeme pripremite nadjev.
2. Nadjev Na maslinovom ulju prodinstajte kapulu. Dodajte narezani češnjak i pelate, začinite i pirjajte desetak minuta dok se ne zgusne. Pustite da se ohladi. Dignuto tijesto podijelite na dva dijela. Razvaljajte jedan dio i premažite pripremljenim nadjevom od pelata. Po nadjevu rasporedite kapare, masline i inćune. Razvaljajte preostalo tijesto, poklopite i spojite rubove. Tijesto nabockajte vilicom i premažite maslinovim uljem. Pecite 25-30 minuta u pećnici zagrijanoj na 200°C dok ne dobije lijepu boju. Poslužite mlako ili hladno. 

VRIJEME PRIPREME: 30 minuta + 45 minuta dizanje tijesta + 30 minuta pečenje 
RECEPT PRIPREMILA: Tamara Rumac

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi