Sve za pečenje palačinki –30 %

0dana
0sati
0minuta
0sekunde

 

Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda
Knedle od krumpira (bez glutena)
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Knedle od krumpira (bez glutena)

Ukusne šljive knedle bez glutena s kokosovim posipom. 
 
SASTOJCI:
Za 12 srednje velikih knedli: 
* 6 manjih krumpira
* 250-300 g tapioka brašna 
* dva jaja
* malo himalajske ili morske soli
 
Za punjenje:
* očišćene šljive (u ovom slučaju 12)
 
Za posip:
* kokosovo brašno preprženo na maslacu 
* eritritol 
 
OPIS POSTUPKA: Najprije pripremimo tijesto. Krumpir ogulimo, narežemo na tanje ploške i skuhamo do mekog. Kuhani krumpir ocijedimo, malo ohladimo te zgnječimo. Dodamo jaja, promiješamo i dodamo brašno. U slučaju da se tijesto lijepi, dodamo malo brašna. Tijesto razvaljamo, izrežemo ili oblikujemo kalupima. U sredinu dodamo šljivu i rukama oblikujemo knedlu. U većem loncu zakuhamo vodu, stavimo knedle i kuhamo približno 20 minuta. U međuvremenu pripremimo posip (na maslacu brzo prepržimo kokosovo brašno). Knedle poslužimo još tople, uvaljamo ih u kokosov posip i po želji zasladimo eritritolom. 

P.S. Obožavam šljive knedle, a vi?

VRIJEME PRIPREME: 60 min
RECEPT PRIPREMILA: Sindi Horvat
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi