NOVO! Prirodni balzam za čišćenje lica

0dana
0sati
0minuta
0sekunde

 

Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda
Kisela repa
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Kisela repa

SASTOJCI:
450 g kisele repe
* 2 luka
* 250 g kobasica ili suhog mesa po izboru
* 400 g krumpira
* 250 g graha
* 20 g masti ili ulja
* začini po želji 

OPIS POSTUPKA: Grah večer prije namočiti. Sutradan ga stavite kuhati. U međuvremenu nasjeckajte luk, kobasice ili suho meso, krumpir i možete malo isprati repu pod vodom ako ne želite da vam bude prekisela. Kad ste sve pripremili sklonite grah sa štednjaka. Uzmite novi lonac, dodajte u njega malo masti ili ulja, popržite luk, kobasice ili meso i repu. Ubacite grah skupa s vodom u kojoj se kuhao, krumpir, začine i još vode koliko vam je potrebno da sve prekrije. Kuhajte nekih sat do sat i pol dok grah ne omekša. 

VRIJEME PRIPREME: 45 min
RECEPT PRIPREMILA: Andrea Brnjić

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi