Kikirikijeva tortica

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

SASTOJCI:tortica-arasidovo-maslo300x300-300x250 * 24 fino mljevenih punozrnatih keksa s maslacem * 5 žlica rastopljenog kokosovog ulja * 250 g sirnog namaza * 1 šačica Rok's kremastog kikirikijevog maslaca * 100 g kokosovog šećera * 1 čajna žličica vanilije * 250 ml šlaga OPIS POSTUPKA: U posudi promiješajte mljevene kekse i kokosovo ulje te masu stavite u kalup za pite. Pazite na to da jednakomjerno rasporedite masu, Rok's kikirikijev maslac, kokosov šećer i vaniliju promiješajte s mikserom. Miješajte toliko dugo dok svi sastojci ne budu dobro promiješani. Masu položite na tijesto i sve skupa na 4 sata stavite u zamrzivač. 30 minuta prije nego poslužite pitu, izvadite ju iz zamrzivača. U odvojenoj posudi napravite šlag i namažite ju na pitu, Sve skupa pospite s popečenim i razdrobljenim kikirikijem i poslužite. VRIJEME PRIPREME: 1 h RECEPT PRIPREMILA: Rok

Prethodni post
Slijedeći post