Kikirikijeva tortica
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Kikirikijeva tortica

SASTOJCI:

* 24 fino mljevenih punozrnatih keksa s maslacem

*5 žlica rastopljenog kokosovog ulja

* 250 g sirnog namaza

* 1 šačica Rok's kremastog kikirikijevog maslaca

* 100 g kokosovog šećera

* 1 čajna žličica vanilije

* 250 ml šlaga



OPIS POSTUPKA: U posudi promiješajte mljevene kekse i kokosovo ulje te masu stavite u kalup za pite. Pazite na to da jednakomjerno rasporedite masu, Rok's kikirikijev maslac, kokosov šećer i vaniliju promiješajte s mikserom. Miješajte toliko dugo dok svi sastojci ne budu dobro promiješani. Masu položite na tijesto i sve skupa na 4 sata stavite u zamrzivač. 30 minuta prije nego poslužite pitu, izvadite ju iz zamrzivača. U odvojenoj posudi napravite šlag i namažite ju na pitu, Sve skupa pospite s popečenim i razdrobljenim kikirikijem i poslužite.

VRIJEME PRIPREME: 1 h

RECEPT PRIPREMILA: Rok


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.