Kesten krema
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Kesten krema

SASTOJCI:
* 400 g kesten pirea (bez šećera)
* 3 žlice eritritola (po želji dodajte još ako vam je potrebno)
* 1 žlica arome ruma ili vanilije (dodajte još ako volite više arome)
* 1 ravna žlica kakao Criollo
* 200 ml biljnog šlaga možete namrviti
* digestive keks na dno zdjelica u koje ćete stavljati kremu i šlag

OPIS POSTUPKA: Kesten pire, eritritol, aromu i kakao izmiksajte u jednoj posudi, a u drugoj šlag. Ako želite, na dno zdjelica u kojima ćete servirati možete namrviti Digestive kekse. Podijelite kremu (ja sam koristila četiri manje zdjelice), na nju stavite šlag i posipajte s malo kakaa. Ohladite minimalno sat vremena i poslužite.

VRIJEME PRIPREME: 10 minuta 
RECEPT PRIPREMILA: Mirna Posavec

 

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.