Kaša od prosa s jagodnim preljevom
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Kaša od prosa s jagodnim preljevom

SASTOJCI (za 1 osobu): 

* 5 žlica prosene kaše

* cca 2 dl mlijeka/vode

* prstohvat soli

* 1 žličica kakaa

* 1 žličica kokosovog šećera

* 50 g jagoda

* ½ banane

* 1 žličica oljuštenih konopljinih sjemenki

* 1žličica kakao zrnca



OPIS POSTUPKA: Kašu namočimo u vodi i ostavimo stajati nekoliko vremena (može i preko noći). Iscijeđenu kašu istresemo u vrelo mlijeko ili vodu. Lagano posolimo i ostavimo pirjati oko 20 minuta da kaša omekša. U kašu umiješamo kokosov šećer i kakao. Jagode ručnom miješalicom izmiksamo i prelijemo preko kaše. Dodamo na kriške narezanu bananu. Preko možete posuti oljuštene konopljine sjemenke i kakao zrnca.



RECEPT PRIPREMILA: Malinca Andreja


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.