Kamutov kruh iz automata
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Kamutov kruh iz automata

Kamut je stara vrsta pšenice. Kamut sadrži do 40 % više bjelančevina nego druga žita. Bogat je izvor vitamina, folne kiseline i lagano se probavlja. Kruh od kamuta  odličnog je okusa i dugo ostane svjež. Ja ga obožavam.

SASTOJCI: 
* 350 ml mlačne vode
* 1 mala žličica himalajske soli
* 1 mala žličica kokosovog šećera
* 100 g pšeničnog griza iz ekološkog uzgoja
* 400g bijelog kamutovog brašna iz ekološkog uzgoja 
* 1 suhi kvas

OPIS POSTUPKA: Sve sastojke stavimo u automat za kruh po redu kao što su zapisani. Pečemo na osnovnom programu. 

VRIJEME PRIPREME: 5 min + pećenje
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.