Jesenska proteinska kaša
SASTOJCI:
* 35 g kaše od prosa
* 120 ml rižinog mlijeka
* 10 g eritritola
* 1/2 kruške
* kokosovo ulje (za premazivanje)
* 1 žličica kiselog vrhnja (možete ga izostaviti ili zamijeniti zobenim vrhnjem)
* prstohvat cimeta
* 1/2 žličice eritritola
OPIS POSTUPKA: Gore navedeni sastojci dovoljni su za jednu osobu ili jednu posudicu za souffle. Posudicu za souffle premažite kokosovim uljem i u nju uspite prosenu kašu, dodajte eritritol i ulijte rižino mlijeko. Dodajte krušku narezanu na komade, dobro promiješajte i pecite 45 minuta na 200 °C. Prosenu kašu nakon 45 minuta izvadite iz pećnice, po vrhu premažite žličicom kiselog vrhnja i pospite cimetom i eritritolom. Prosenu kašu vratite u pećnicu i pecite je još 5 minuta.
VRIJEME PRIPREME: 1 sat
RECEPT PRIPREMILA: Lea Svetlin
Komentari (0)