Hladna juha od krastavaca s avokadom
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Hladna juha od krastavaca s avokadom

SASTOJCI:

Za 1 veću porciju (ili 2 manje)

* 250 g oguljenih krastavaca bez sjemenki (ako su manji, upotrijebite ih cijele)

* 100 g avokada (približno 1/2 avokada)

* 1 žlica svježe istisnutog soka od limuna

* 20 g kvalitetnog maslinovog ulja

* nekoliko svježih listova celera i peršina (po ukusu)

* đumbir u prahu

* svježe mljeveni papar

* himalajska sol (po ukusu)



OPIS POSTUPKA: Sve sastojke sameljemo u multipraktiku, blenderu ili s ručnim mikserom do glatke mase. Juhu stavimo u hladnjak za nekoliko sati da malo odstoji kako bi se svi okusi dobro promijeÅ¡ali. Naravno možemo ju i odmah pojesti. Ako želimo da je juha malo više tekuća dodamo nekoliko žlica vode.



VRIJEME PRIPREME: 10 min

RECEPT PRIPREMILA: Jasmina P.


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.