Heljdina granola
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Heljdina granola

SASTOJCI:
* šalica heljdine kaše
* 2 žlice kokosovog ulja
* 1 žlica maslaca od kikirikija
* 1 žlica meda
* šaka miješanih orašastih plodova i sjemenki

OPIS POSTUPKA: Heljdinu kašu namočite u vodu na 2 sata, osušite i pomiješajte s mješavinom sjemenki i orašastih plodova. U loncu rastopite maslac, ulje i med pa umiješajte heljdinu kašu s dodacima. Pecite u pećnici na 160°C 30 minuta - svakih 10 minuta promiješajte kuhačom.

VRIJEME PRIPREME: 10 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Ana Zrimšek

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.