Hamburger

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

SASTOJCI za LCHF lepinju (2 osobe):
* 130 gr brašna od badema ( mljeveni bademi)
* 5 žlica kokosovog brašna
* 4 jaja
* 1 žlica maslinovog ulja
* 1 žlica praška za pecivo
* prstohvat soli

Nadjev:
* 250 gr mljevenog mesa
* himalajska sol, papar
* povrće ( luka, rajčica, salata)
* domaći umak od rajčice (pelati, origano, bazilika, himalajska sol)

PRIPREMA: U posudi pomiješamo sve sastojke za lepinju i uz pomoć žlice oblikujemo na papiru 2 lepinje visine približno 1 cm. Pečemo ih u pećnici 20-ak minuta na 200°C.

Nadjev: Za nadjev prvo začinimo mljeveno meso po svom ukusu, posolimo i popaprimo. Oblikujemo dvije pljeskavice i ispečemo ih u tavici. Narežemo povrće ( luk,rajčica, salata) i prelijemo ga s domaćim umakom od rajčice.

VRIJEME PRIPREME: 30 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana

Prethodni post
Slijedeći post