Gris desert
SASTOJCI (za 2 porcije): 
* 50 g Biscoff keksi (keksi s cimetom) 
* 200 ml mlijeka 
* 200 ml vode 
* 20 g kokosovog šećera 
* 10 g smeđeg šećera 
* 60 g grisa 
* 2 žličice maslaca od indijskog oraščića 
 
OPIS POSTUPKA: Kekse usitniti pa polovicu staviti na dno čaše. Skuhati gris od mlijeka, vode, šećera i grisa. Dio kuhanog grisa prelijati po keksima, pa dodati još jedan sloj keksi, pa opet gris. Dekorirati s maslacom od indijskog oraščića i malo mljevenih keksi.
VRIJEME PRIPREME: 5 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Petra Popijač
 
 
                                     
                                 
                                 
                                
 
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                            



.png)
 
  
Komentari (0)