Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Zavrti kolo sreće

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo do nedjelja (4.5.) do ponoći.
  • Kod ne vrijedi za pretplate, vrijednosne bonove i na pakete 1+1 gratis (Maca u kapsulama i Uri kompleks).

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Grčko obojeni 'wrap' doručak
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Grčko obojeni 'wrap' doručak

SASTOJCI:
Wrap:
* vezica mladog špinata* (oko 30 g)
* 1 komad sušene rajčice (oko 15 g)
* 1 žlica grčkog jogurta* (oko 15 g)
* 1 manji komad fete (oko 15 g)
* 1 žlica nasjeckanog svježeg bosiljka ili peršina
* sol, papar
* maslinovo ulje
* 4 bjelanjka

Sastojci za domaću tortilju od pira:
* 50 g (pirovog) glatkog brašna
* 40 ml tople vode
* 1 žlica maslinovog ulja
* 1/4 žličice soli.

OPIS POSTUPKA:
0 / DOMAĆA TORTILJA: Pomiješajte brašno i sol u zdjeli. Dodajte toplu vodu i maslinovo ulje, zamijesite tijesto - ostavite sa strane 10 minuta. Razvaljajte i razvucite u tanki krug. S oboje strane na kratko ispeći na vrućoj tavi

1 / PEČENI ŠPINAT I RAJČICA: U zagrijanu tavu dodajte nasjeckane sušene rajčice zajedno sa špinatom. Kad špinat malo uvene, sve prebacite u zdjelu. Umiješajte u kremasti namaz zajedno s grčkim jogurtom, izmrvljenim feta sirom, nasjeckanim bosiljkom ili peršinom, soli i paprom po ukusu.

2 / PEČENI BJELANJAK: Odvojite bjelanjke od žumanjaka, rasporedite po cijeloj tavi i pecite 2-3 minute. Kad su potpuno pečeni, savijte ih na trećine.

3 / RASPODJELA SASTOJKA U WRAP: Tortilju na kratko zagrijte u tavi, rasporedite smjesu špinat-rajčica po cijeloj površini. U sredinu stavite složene bjelanjke i sve zajedno zamotajte.
Vratite wrap omot u tavu i pecite s obje strane dok ne porumeni.

4 / VRIJEME ZA SERVIRANJE: Prerežite na pola i poslužite toplo.

VRIJEME PRIPREME: 2 sata
RECEPT PRIPREMILA: Monika Škorjanc - earthlymonika
 

 

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi