Energetske pločice
SESTOJCI:
* šalica datulja (prib.80 g)
* šaka prženih badema
* 1 žlica maslaca od kikirikija
* 125 g tamne čokolade
* drobljeni kikiriki
* liofilizirane maline za posip
OPIS POSTUPKA: Pripremite manji pleh koji obložite prozirnom folijom radi lakšeg rukovanja. Datulje prepolovite i pritisnite ih na dno pleha. Kada je cijela površina pleha prekrivena datuljama, dodajte pržene bademe i ravnomjerno rasporedite maslac od kikirikija. Tamnu čokoladu otopite i prelijte preko pripremljene osnove. Posipajte po želji i stavite na hladno da se čokolada potpuno stvrdne (može i u zamrzivač). Narežite na komadiće i poslužite. Čuvajte u hladnjaku.
VRIJEME PRIPREME: 15 minuta + hlađenje
RECEPT PRIPREMILA: Urška Brodnik
Komentari (0)