Dvojni čokoladni keksi

Ocijeni sa 1 do 5:
(5)
Broj ocjena: 1

SASTOJCI:
* 50 g pirovog (bijelog) brašna 
* 70 g mljevenih badema 
* 1/2 žličice praška za pecivo 
* 50 ml bademovog mlijeka
* 50 ml vode 
* 1 žličica zaslađivača stevia 
* 20 g črne čokolade (85%) 
* 5 g nezaslađenog kakaa

OPIS POSTUPKA:
1. Sve suhe sastojke izmiješamo u šalici.
2. Polako dodamo mlijeko i miješamo te dodamo 50 ml vode (nastati mora jako gusta smjesa). 
3. Sa žličicom stavimo smjesu u kalup za kekse na koji smo stavili papir za pečenje. 
4. Kekse pečemo 10min na 180 stupnjeva. 
Odlični su tako topli, kao i hladni. 

VRIJEME PRIPREME: 5min + pečenje 10min
RECEPT PRIPREMILA: Tjaša Štanta

Prethodni post
Slijedeći post