Domaći kinder country
SASTOJCI:
* 3 šake ekspandiranog pira
* 170 g tamne čokolade
* 1 dl mlijeka
* 300 g marcarpone sira
* 100 g grčkog jogurta
* 1 žlica meda
OPIS POSTUPKA: 85 g čokolade rastopimo na pari i pomiješamo s 0,5 dl mlijeka. Čokoladu ulijemo u manji pekač (25 x 15 cm), te po njoj posipamo pir i promiješamo. Stavimo u hladnjak da se stvrdne. U međuvremenu pripremimo kremu. U posudi pomiješamo mascarpone, grčki jogurt i med, te kremu prelijemo preko prvog sloja. Stavimo v hladnjak (najbolje preko noći) i sljedeći dan na gornji sloj prelijemo još 85 g rastopljene čokolade pomiješane s 0,5 dl mlijeka. Stavimo u hladnjak da se čokolada stvrdne.
VRIJEME PRIPREME: 40 min + hlađenje
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Anja
Komentari (0)