Domaća granola s čokoladom i goji jagodama

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

SASTOJCI: 
* 350 g zobenih pahuljica
* 80ml javorovog sirupa 
* 50 g chia sjemenki
* 50g goji jagoda
* 2 velike žlice happy cacao mix ili 100 % kakao u prahu 
* 50g goji jagoda oblivenih sa sirovom čokoladom – neobvezno  

OPIS POSTUPKA: 
1. U veću posudu stavimo zobene pahuljice. Dodamo javorov sirup, chia sjemenke i cacao mix- Sve skupa dobro promiješamo. 
2. Pripremljenu granolu istresemo na model obložen s papirom za pečenje. Granolu rasporedimo po cijelom modelu. 
3. Pečemo u pećnici 12 minuta na 180 stupnjeva. 
4. Pričekamo da se granola ohladi, razlomimo ju na manje komadiće i dodamo goji jagode.
5. Granolu čuvamo u zatvorenoj posudi. 

VRIJEME PRIPREME: 20 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana

Prethodni post
Slijedeći post