Domača čokoladna srca

Domača čokoladna srca

SASTOJCI:

* 150 g bio kokosovog ulja

* 150 g bio kakao maslaca

* 50 g bio kokosovog brašna

* cimet * agavin sirup

* BIO kakaova zrnca (2 žlice)

* po svom ukusu dodamo indijske oraščiće, goji bobice, kandirana naranča, orasi, grožđice….



OPIS POSTUPKA: kokosovo ulje i kakao maslac istopimo na laganoj vatri i pazimo da nam ne zagori. Dodamo kakao, cimet, agavin sirup, kokosovo brašno i mljevene indijske oraščiće. Dobro promiješamo. Prelijemo u modele i pričekamo da se ohladi. Kod prelijevanja pazite da se masa jednakomjerno rasporedi (posebno dodaci oraščići, naranča).

TRAJANJE PRIPREME: 30 minuta

RECEPT NAPISALA: Donatella Pečovnik


Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.