Domača čokoladna srca

Ocijeni sa 1 do 5:
(4.5)
Broj ocjena: 2

SASTOJCI:Domača-čokolada-300x300
* 150 g bio kokosovog ulja
* 150 g bio kakao maslaca
* 50 g bio kokosovog brašna
* cimet
* agavin sirup
* BIO kakaova zrnca (2 žlice)
* po svom ukusu dodamo indijske oraščiće, goji bobice, kandirana naranča, orasi, grožđice….

OPIS POSTUPKA: kokosovo ulje i kakao maslac istopimo na laganoj vatri i pazimo da nam ne zagori. Dodamo kakao, cimet, agavin sirup, kokosovo brašno i mljevene indijske oraščiće. Dobro promiješamo. Prelijemo u modele i pričekamo da se ohladi. Kod prelijevanja pazite da se masa jednakomjerno rasporedi (posebno dodaci oraščići, naranča).

TRAJANJE PRIPREME: 30 minuta
RECEPT NAPISALA: Donatella Pečovnik

Prethodni post
Slijedeći post