Domaća čokolada
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Domaća čokolada

SASTOJCI:
* 60 g kakaovog maslaca 
* 45 g kakaa u prahu 
* agavin sirup 
* goji jagode 
* bademi
* nariban kokos odnosno kokosovo brašno 
* oguljene konopljine sjemenke 

OPIS POSTUPKA: Nad vodenom parom polako rastopimo kokosov maslac. U otopljen maslac umiješamo kakao u prahu i agavin sirup ili neki drugi zaslađivač. Količinu zaslađivača prilagodimo gleda na željenu slatkoću čokolade.  
Sve skupa promiješamo da dobijmo jednoliku masu, Masu ulijemo u duboki tanjur obložen papirom za pečenje. Možemo posuti s kokosom, konopljinim sjemenkama, goji jagodami, bademima… Ovdje se možemo igrati i napraviti čokoladu po svom ukusu. 
Čokoladu stavimo u hladnjak za toliko vremena da se stvrdne.

VRIJEME PRIPREME: 15 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Andreja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.