Danas! Matcha u posebnoj ponudi

0dana
0sati
0minuta
0sekunde

 

Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Zavrti kolo sreće

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo do nedjelja (25.5.) do ponoći.
  • Kod ne vrijedi za pretplate i poklon bonove, 100 % matchu i Matcha latte mix te za pakete 1+1 gratis (B kompleks, Maca u kapsulama i Uri kompleks).

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Čokoladni veganski browniji
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Čokoladni veganski browniji

SESTOJCI:
Mokri sastojci:
* 330 g nezaslađene jabuke
* 220 g bijelog kristalnog šećera
* 220 g svijetlo smeđeg šećera
* 245 g mekane veganske margarine
* 110 g sojinog mlijeka
* 4½ čajne žličice ekstrakta vanilije
* 22 g mljevenih lanenih sjemenki (2 žlice) + 99 g vode (6 žlica) – za lanena jaja
* 90 ml jake kuhane kave (umjesto instant kave i otopljene čokolade)

Suhi sastojci:
* 310 g višenamjenskog brašna
* 110 g bademovog brašna
* 100 g kakaa u prahu
* 2 čajne žličice praška za pecivo (8 g)
* ½ čajne žličice sode bikarbone (2 g)
* ½ čajne žličice soli (4 g)
* 175 g veganskih čokoladnih komadića (neobavezno – prije dodavanja ih uvaljaj u 1 žlicu brašna)

**za kalup veličine 24 x 37 cm

OPIS POSTUPKA:
1.    Zagrij pećnicu na 175 °C. Kalup veličine 24 x 37 cm obloži papirom za pečenje.
2.    Pripremi lanena jaja: u maloj posudici pomiješaj mljevene lanene sjemenke s vodom i ostavi stajati 5–10 minuta da nastane gelu slična masa.
3.    U većoj zdjeli s pjenjačom pomiješaj jabuku, oba šećera, otopljenu margarin, sojino mlijeko, vaniliju, lanena jaja i kavu dok ne dobiješ jednoličnu smjesu.
4.    U drugoj zdjeli prosij brašno, bademovo brašno, kakao, prašak za pecivo, sodu bikarbonu, sol i po želji također kavni prah (ako ne koristiš kavu u tekućini).
5.    Suhe sastojke pažljivo umiješaj u mokre – miješaj samo toliko da se povežu.
6.    Po želji umiješaj i čokoladne komadiće.
7.    Smjesu ulij u pripremljeni kalup i površinu poravnaj.
8.    Peci 35–40 minuta ili dok sredina nije pečena, a čačkalica izađe s nekoliko vlažnih mrvica (ne sa sirovom masom).

RECEPT PRIPREMILA: Anja Geč

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi