Čokoladni raspucanci
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Čokoladni raspucanci

SASTOJCI:
* 2 jaja
* 60 g maslaca
* 70 g eritritola
* 200 g čokolade za kuhanje
* 1 žličica vanilin šećera
* 1 žličica praška za pecivo
* 200 g glatkog brašna
* šećer u prahu

OPIS POSTUPKA: Čokoladu za kuhanje otopite na pari i malo ohladite. Maslac izmiksajte, dodajte eritritol, prašak za pecivo, vanilin šećer i prethodno otopljenu čokoladu za kuhanje. Dodajte 1 po 1 jaje i kratko promiksajte. Nakon toga dodajte brašno i promiješajte rukama. Smjesu ostavite u hladnjaku najmanje 3 sata. Oblikujte kuglice, uvaljajte u šećer u prahu i pecite 10-15 min na 180 stupnjeva.

VRIJEME PRIPREME: 40 min 
RECEPT PRIPREMILA: Karolina Ocvirek

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.