Čokoladni puding iz heljdine kaše i oraščića

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

SASTOJCI: 
* 100 grama heljdine kaše  
* 2 veće zrele banane
* 3 male žličice zdravog namaza od lješnjaka
* 3 žlice kakaa
* 2 žlice bademovog brašna  
* 3 žlice cijelih oraha ili dvije žlice mljevenih
* 3-4 žlice agavinog sirupa 
* 1/4 male žličice cimeta
* 1 mahuna vanilije
* grubo narezani orasi ili bademi za ukras

OPIS POSTUPKA:
 
1. Heljdu operemo i namočimo u hladnu vodu preko noći.
2. Sljedeći dan ju ponovo dobro operemo i stavimo u mikser. Dodamo bademovo brašno, orahe, agavin sirup i banane i izmiksamo. 
3. Tada dodamo kakao, namaz od lješnjaka, sjemenke vanilijeve mahune i cimet. Miksamo da dobijemo smjesu i po želji dodamo još šećer.
4. Serviramo s narezanim oraščićima ili suhim voćem.

VRIJEME PRIPREME: 5 minut
RECEPT PRIPREMILA: Ana Žontar

Prethodni post
Slijedeći post