Ashwagandha u kapsulama 1+1 gratis

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Zavrti kolo sreće

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo do nedjelje (12.10.) do ponoći.
  • Kod ne vrijedi za pretplate i poklon bonove.
  • Kod ne vrijedi za kupnju paketa Magnezij 1+1, Imunobiotici 1+1 i Ashwagandha 1+1 gratis.

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Bučini njoki
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Bučini njoki

SASTOJCI:  

* 300 grama bučinog pirea

* cca 300 grama pirovog bijelog brašna

* muškatni oraščić (cca četvrtina žličice)

* sol i papar



Pesto iz ljubičastog bosiljaka: 

* 20-30 listića ljubičastog bosiljaka

* 30 grama pinjola

* 1 režanj češnjaka

* 4-5 žlica maslinovog ulja

* sol i papar



OPIS POSTUPKA: Bučine njoke  napravimo tako da sve sastojke skupa promiješamo. Najprije dajte 200 g brašna te ga polako dodavajte sve dok tijesto više ne bude previše ljepljivo.  Dobiveno tijesto izvaljamo u duži valjak kojega narežemo na manje komadiće. Iz komadića oblikujemo manje valjke koje pritisnemo s vilicama da dobiju utore. Njoke složimo na papir za pečenje i ohladimo u frižideru za to vrijeme dok pripremamo pesto. Pesto pripremimo tako da sve sastojke na grubo sameljemo i promiješamo. U večoj posudi zavrijemo malo posoljenu vodu i u nju istresemo njoke te ih kuhamo na srednjoj vatri cca 4-5 minuta dok ne isplivaju na površinu.  Kada isplivaju znači da su kuhani. Njoke ocijedimo i serviramo na tanjur, a preko njih posipamo nekoliko žličica pesta iz ljubičaste bazilike.



RECEPT PRIPREMIO: Easy recepti


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi