Brzi wok ručak
SASTOJCI:
* 200 g pilećeg filea
* zamrznuti mix povrća (jedna šalica 2dcl)
* pakiranje špageta bez ugljikohidrata
* kukuruz šećerac
* soja tekući začin
* himalajska sol
* glavica crvenog luka
* sir
OPIS POSTUPKA: Pileći file izrezati na kockice i začiniti Himalajskom soli, prethodno već usitnite jednu glavicu luka i prepržite na tavi, zatim dodate pileći file, koji onako lagano pečete na tišoj vatri. Kad se meso zapeče, dodajte zaleđeno povrće i sve prelije sa 1dcl vrele vode. U međuvremenu pripremite špagete bez ugljikohidrata, tako da ocijedite višak vode i kuhate ih 3 min. Kad su špagete spremne prebacite ih u wok, pa sve začinite sa tekućim soja začinom i himalajskom soli, pustite da se krčka dok sva voda ne ispari i na kraju, sklonite sa vatre i dodajte par kockica sira, pa sve dobro izmiješajte i uživajte!
VRIJEME PRIPREME: 30 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Ana Šimić
Komentari (0)