Bezglutenska piletina s keljem
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Bezglutenska piletina s keljem

SASTOJCI:
* 4 pileća batka
* glavica kelja
* maslinovo ulje
* začini (češnjak, majčina dušica, origano, bosiljak, sol, papar...)

OPIS POSTUPKA: Kelj narezati na rezance i na kratko popariti u slanoj vodi i procijediti. U drugoj posudi na maslinovom ulju popržiti prethodno začinjene pileće batake s obje strane i kad poprime boju dodati blanširani kelj, po potrebi još začiniti, ako nam godi dodati nekoliko žlica bijelog vina i još malo prokuhati. Na kraju dodati još dcl vrhnja za kuhanje kako bi se malo zgusnulo, ako postoji potreba za tim. Poslužiti toplo u zdjeli u kojoj se pripremalo. Dodatan prilog nije potreban, osim brda zelene salate! 

VRIJEME PRIPREME: 30 min
RECEPT PRIPREMILA: Suzana Botica 

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.