Ananas s kokosom i kakaom u čašici
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Ananas s kokosom i kakaom u čašici

SASTOJCI:

* ananasov kompot u konzervi

* bio Petit keksi (12 za 4 čašice)

* 1 žlica kokosovog ulja

* 2 žlice zobenih pahuljica

* 2 dl nemasnog svježeg sira

* 1 žlica kiselog vrhnja

* kokosov šećer

* cimet

* kakao u prahu



OPIS POSTUPKA: Petit kekse izdrobimo u multipraktiku (ako ga nemamo kekse stavimo u plastičnu vrećicu i izdrobimo ih s valjkom za valjanje). Polovici zdrobljenih keksa dodamo rastopljeno kokosovo ulje. Masu stavimo na dno čaše i izravnamo. Na masu dodamo komadiće ananasa i prelijemo sa žlicom ananasovog kompota. Nakon toga dodamo zobene pahuljice pomiješane s mljevenim keksima, te sve skupa prelijemo s malo ananasovog kompota. Na vrh dodamo sloj svježeg sira kojem smo prethodno dodali kiselo vrhnje, kokosov šećer i cimet. Nakon toga ponovo dodamo sloj ananasa i sloj mase od svježega sira. Ukrasimo s kakaom.

VRIJEME PRIPREME: 10 minut

RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana H.


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.