Besplatna eknjižica
close

Mjesec zdravog mršavljenja.Pogledaj savjete i akcijske cijene >>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!
79.92 HRK
Malinca

Pirov paket iz ekološkog uzgoja

Pir sadrži više zdravih i kvalitetnijih bjelančevina od pšenice te je iz tog razloga zdraviji Pirov paket sadrži pirovo integralno brašno 1 kg, pirov integralni gris 1 kg i pirove pahuljice 500g.

94,16 kn

79,92 kn

  • Pirov punozrnati gris nastaje usitnjavanjem brašna od pire i iznimno je bogat bjelančevinama. Upotrebljavamo ga u iste svrhe kao i pšenični gris. 

  • Pirove pahuljice bogate su bjelančevinama i vlaknima. Odličnog su okusa i vrlo hrskave te predstavljaju zdrav doručak. 

  • Uvijek svježe mljeveno pirovo integralno brašno poznato je po svojoj izvrsnoj kvaliteti. Sadrži više bjelančevina, a manje kalorija od običnog pšeničnog brašna.

Dostupnost: Na Zalihi

Okvirno vrijeme dostave: utorak, 26. 5. 2020

Pir sadrži više zdravih i kvalitetnijih bjelančevina od pšenice  Također sadrži i puno važnih aminokiselina i ugljikohidrata koji blagotvorno utječu na rad imunološkog i kardiovaskularnog sustava. Po sadržaju bjelančevina je pir na samom vrhu među žitima jer ih sadrži  od 14 do 20 %. Bjelančevine se po sastavu razlikuju od pšeničnih bjelančevina te zbog toga pir jako dobro podnose osobe koje su alergične na bjelančevine iz drugih žita (na primjer pšenicu). Bogata je sa dijetalnim vlaknima. Sadrži puno vitamina skupine B, vitamine A, D i E te puno minerala kao što su fosfor, željezo, bakar, mangan, cink, kobalt i magnezij. 

Pripremili smo ti paket tri pirova proizvoda s kojima možeš zamijeniti pšenično brašno, gris te tako napraviti korak bliže zdravom načinu života. 

1. Uvijek svježe mljeveno pirovo integralno brašno iz ekološkog uzgoja je najpopularnije brašno koje se ne sastoji od obične pšenice. Posebno popularno je postalo u posljednjih nekoliko godina jer postajemo sve svjesniji važnosti zdrave prehrane. Naime, pirovo integralno brašno ima više bjelančevina, a manje kalorija od običnog pšeničnog brašna. Po sadržaju bjelančevina, pir je na samom vrhu među žitaricama jer ih sadrži od 14 do 20%. Bjelančevine pira se strukturno razlikuju od pšeničnih bjelančevina i zbog toga ovo brašno odlično podnose ljudi koji su inače alergični na bjelačevine drugih žitarica (primjerice, pšenice). Sadrži važne ugljikohidrate - mukopolisaharide koji igraju važnu ulogu u zgrušavanju krvi i  jačaju imunitet organizma. Brašno obiluje i dijetnim vlaknima. Sadrži puno vitamina iz skupine B te vitamine A, D, E  te minerale kao što su fosfor, željezo, bakar, mangan, cink, kobalt i magnezij. Koristimo ga za pripremu domaćeg kruha, tjestenina, palačinki, keksa ili kolača.

2. Pirov integralni gris iz ekološkog uzgoja poznat je po svojoj izvrsnoj kvaliteti. Dobivamo ga mljevenjem pirinog brašna i izuzetno je bogat bjelančevinama. Koristi se za iste namjene kao pšenični gris ali u usporedbi s njim sadrži više karotinoida koji su važni za stvaranje vitamina A. Posebno je bogat bjelančevinama. Vrlo je jednostavno jelo za pripremu, a može se jesti za doručak, večeru, desert ili prilog.

3. Pirove pahuljice iz ekološkog uzgoja poznate su po svojoj izvrsnoj kvaliteti. Bogate su bjelančevinama i vlaknima. Odličnog su okusa i vrlo hrskave te predstavljaju zdravi doručak. Krupnik ili pir sadrži minerale i vitamine koji organizmu pomažu održavati i čuvati zdravlje te poboljšati njegovu učinkovitost. Bogat je mineralima i vitaminima, osobito vitaminima B-kompleksa, te vitaminima A, D i E te fosforom, manganom, magnezijem i željezom. 

Napišite svoje mišljenje o: Pirov paket iz ekološkog uzgoja

Tvoj paket će biti kod tebe u roku par dana! Ako naručiš paket do 13 sati, šaljemo ga isti dan. Inače se trudim da sve narudžbe predane nakon 13 sati zapakiramo i pošaljemo odmah idući radni dan. 

Da li te zanima kako paket dođe do tebe? S dostavno službom GLS. Na dan kada pošaljemo paket dobit ćeš email od dostavne službe, obavijestit će te i o terminu kada će ti paket dostaviti. Ako ti termin ne odgovara javi im za novi termin. Putnik će te prije dolaska nazvati. S njim se možeš dogovoriti ako želiš da ti paket ostavi na paketomatu, benzinskoj postaji s kojom imaju dogovor. Putnici iz GLS-a su jako ljubazni i prilagodljivi i sigurno će te naći način da ti predaju paket.

Na izbor imaš 4 različita načina plaćanja:

  • plaćanje po pouzeću svom dostavljaču,
  • plaćanje s karticom (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro),
  • plaćanje preko Paypala.

Trošak dostave ovisi od visine narudžbe. Ako naručiš proizvode u ukupnoj vrijednosti od 400,0 kuna ili više je poštarina BESPLATNA. Ako tvoja košarica iznosi između 240,1 kuna i 399,9 kuna su troškovi dostave 16,00 kuna. Za narudžbu u vrijednosti do 240,0 kuna je trošak slanja 28,00 kuna.

:

Uz Pirov paket iz ekološkog uzgoja preporučujemo i

Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.