Besplatna eknjižica
close

NOVO! Razmazi se Bio Pink Latte napitkom >>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!

Prehrana za sportaše, bjelančevine

Proteini su najvažnije tvari koje izgrađuju naše tijelo i čine 15-17% tjelesne mase. Tjelesna aktivnost,  posebno ona s kojim jačate vaše mišiće, za vrijeme izvođenja u fitnesu, na aerobiki ili za vrijeme trčanja stimulira sintezu proteina u mišićima. Proteini nam nakon tjelesne aktiovnosti pomažu očuvati zdrave kosti i potiču regeneraciju mišića.

Proteinski dodaci u prahu dostupni su u različitim okusima i odlična su hrana za mišiće po tjelesnoj aktivnosti ili zdrav obrok koji može nadomjestiti vašu užinu.  U našoj ponudi dostupni su i konopljini proteini iz ekološkog uzgoja koji ne sadrže gluten i mlijeko te su pogodni za vegane. Umjesto proteina u prahu možeš si priuštiti i proteinske te energijske čokoladice.

Žitne pločice pogodne za sve vas koji se želite zasladiti nakon dugog i napornog vježbanja ili vam je ponestalo vremena za obrok (doručak ili ručak). Obožavaju ih čak i planinari.  

S malo mašte iz bjelančevina u prahu si možeš pripremiti i proteinske kreme za zdravije torte. ili ih upotrijebiti umjesto brašna kod pripreme tijesta za pecivo ili palačinki. Pogledaj si zanimljive recepte s proteinima u prahu koji se nalase ispod opisa svakog proizvoda. Iznanediti ćeš se kako zdrava hrana može biti jednostavna i ukusna!

Tablica Lista
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.