zapri

NE PROPUSTI! Iskoristi akcijske cijene super hrane do -38%!

Košarica
croatian

Tinca Malinca
rado će ti pomoći savjetom!

info@malinca.hr
099 7805 920

Cipele

 

 

Burnetie cipele su jako kvalitetne, prije svega udobne, lagane i sportsko elegantne cipele. Zadovoljni će s njima biti i jako zahtjevni kupci, sigurno ih neće vratiti za par mjeseci! Osim beskompromisne kvalitete cipele Burnetie su puno više od toga. Proizvođaču te obuće bitno je to da su cipele proizvedene bez otpada.

Cipele Burnetie namijenjene su svima onima koji žele udobnu i kvalitetnu obuću i pri tome znaju da je Zemlja jedini planet na kojem možemo živjeti. Isto tako znaju da so za njeno onečišćavanje odgovorni baš svi. Tvornice u kojoj izrađuju cipele usredotočuju se na korištenje otpada iz gume na inovativan i revolucionaran način, rezultat toga su potplati cipela koji su napravljeni iz 30-50% reciklirane gume. Firma je dobitnik brojnih nagrada i priznanja za recikliranje, smanjivanje upotrebe ambalaže i pridonošenje k zelenijoj planeti. 

Za lakše traženje možeš naći gore (na mobitelima) odnosno na desnoj strani (na kompjuterima) filter, po kojem si možeš sorrtirati cipele po veličini i na muške/ženske.

P.S.: Na slici su moje Burnetie cipele koje nosim već 2 godina i u njima sam napravila već više od 100 kilometara i oprala ih 5x u mašini. Izgledaju kao nove, zar ne?

P.S.S.: Ako ti broj ne bude odgovarao besplatno ćemo ti ih zamijeniti za veći ili manji broj. Troškove poštarine za zamijenu plaća Malinca. Brojevi cipela su isti kao kao i europski brojevi, ja nosim broj 39 i sve cipele Burnetie imam u toj veličini. 

POZOR! Malince ti poklanjamo BON za 40 kn kojeg možeš iskoristiti na SVE cipele Burnetie do 31.7. na www.malinca.hr.

Kako iskoristiti bon? 
Napuni svoju košaricu. Internet blagajni u prozorčić ''promotivni kod'', upiši kod CIPELE i pritisni tipku ''potvrdi''. Automatsko će ti se oduzeti 40 kuna od konačnog iznosa.

Iznenađenje!  Od 1.7. do 31.7. pri svakoj kupnji cipela Burnetie poklanjamo GRATIS narukvicu Original Pur Vida u vrijednosti 56,60 kn. 

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.