Besplatna eknjižica
close

Dani jačanje imunološkog sustava  Provjeri akcijske cijene >>>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!

Spicentice

Spicentice

Jedan gladan student uz kup drugih gladnih studenata te mamine mješavine bilja i začina pripremljene s ljubavlju. To je početak priče Spicentice!

1994. godine je Ketanu Varunu (Indijac, ustanavljač Spacentice) u studentsko vrijeme njegova mama slala recepte i začine za pripremu pravih indijskih jela kako bi ga podsjećale na dom. Ubrzo su svi njegovi prijatelji bili oduševljeni  okusima Indijskih jela i aromom koju su im davali začini. 

Tako je nastala ideja za Spicentice. Nakon više godina Spicentice je postala vrlo uspješna obiteljska tvrtka koju je Ketan Varuna ustanovio zajedno sa svojom majkom Manjulom i ocem Ramnikom. Opseg ponude začina raširili te su uveli i mješavine začina iz različitih država svijeta. Tako u njihovoj ponudi, osim indijskih začina, možete naći i začine s Tajlanda, Jamajke, iz Maroka, Portugalske i Cajuna, a zanimljvi su i meksički kompletići začina.  

Spicentice je jedinstven. Ističe se svojom originalnom i tradicionalnom recepturom koja je nastala i usavršavala se kroz brojne generacije tijekom više stoljeća duge tradicije kuhanja upotrebom čistih i prirodnih začina te bilja. Kuhanje upotrebom Spicentice kompleta začina i bilja očarati će vašu obitelj i prijatelje.  

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.