Besplatna eknjižica
close

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!

SoriaNatural

SoriaNatural

Tvrtka SoriaNatural® ustanovljena je prije trideset godina s ciljem vlastitog uzgoja i proizvodnje različitih proizvoda od ljekovitog bilja: ekstrakti u obliku kapljica i kapsula, sirupi za djecu te tinkture.

Tvrtka SoriaNatural® ljekovito bilje, hranu i gotovo sav osnovni materijal koji se koristi za u proizvodnji pridobiva na vlastitim poljima na više od 320 hektara zemljišta. Ljekovite biljke uzgojene se na organski načinom uzgoja s upotrebom biodinamičkih metoda.

Zemljište, na kojem uzgajaju više od 70 različitih ljekovitih biljaka, nalazi se pokraj izvora rijeke Duero u djevičansko čistoj prirodi na sjeveru Španjolske. Smješteno je na 1.200 metara nadmorske visine gdje u okolici nema nikakve industrije. Povoljna klima, čisto tlo i izvorska voda doprinose visokoj kvaliteti aktivnih sastojaka ljekovitog bilja.

Uz dugogodišnje iskustvo na području biološkog uzgoja biljaka s najmodernijim laboratorijima u Europi i 500 zaposlenika, SoriaNatural® jedna je od vodećih tvrtki na području prirodne medicine u Europi. U trideset godina svog rada stekla je potpuno povjerenje korisnika u visoku kvalitetu proizvoda. Suvremeni procesi proizvodnje kao što je "superkritična tekućina" i liofilizacija omogućuju učinkovitiju fitoterapiju za razliku od ostalih dostupnih na tržištu.

Tvornica s 15.000 m2 ima najnapredniji istraživački, razvojni i inovativni centar te laboratorij za kontrolu kvalitete opremljen najnovijom tehnologijo, zbog čega je jedan od najrazvijenijih u Europi.

Kompletna proizvodnja slijedi strogim kriterijima kvalitete i dobroj proizvođačkoj praksi. Za pridobivanje ekstrakata ljekovitih biljaka koje imaju blagotvoran učinak na naš organizam, tvrtka koristi više načina obrade biljaka. Oni se razlikuju ovisno o vrsti i dijelu biljke, upotrebi (cvjetovi, listovi ili korijen) i koncentraciji.

Vrhunska kvaliteta suhih ekstrakata i njihovih aktivnih sastojaka učinkovito je očuvana upotrebom biljnog glicerina a kod određenih proizvoda upotrebom etanola koji djeluju isključivo kao konzervans.

Tablica Lista
 • Bez glutena Bez laktoze Vegansko
  Detalji
  Američki slamnik ekstrakt 50 ml

  Američki slamnik ekstrakt 50 ml

  Redovna Cijena: 87,92 kn

  Ekstrakt Američkog slamnika ne sadrži gluten, alkohol, boje, konzervanse i nikakve dodatke. Kapljice su primjerene i za djecu. Jača imunološki sustav u slučaju prehlade.
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.