Besplatna eknjižica
close

Mjesec zdravog mršavljenja.Pogledaj savjete i akcijske cijene >>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!

SoriaNatural

SoriaNatural

Tvrtka SoriaNatural® ustanovljena je prije trideset godina s ciljem vlastitog uzgoja i proizvodnje različitih proizvoda od ljekovitog bilja: ekstrakti u obliku kapljica i kapsula, sirupi za djecu te tinkture.

Tvrtka SoriaNatural® ljekovito bilje, hranu i gotovo sav osnovni materijal koji se koristi za u proizvodnji pridobiva na vlastitim poljima na više od 320 hektara zemljišta. Ljekovite biljke uzgojene se na organski načinom uzgoja s upotrebom biodinamičkih metoda.

Zemljište, na kojem uzgajaju više od 70 različitih ljekovitih biljaka, nalazi se pokraj izvora rijeke Duero u djevičansko čistoj prirodi na sjeveru Španjolske. Smješteno je na 1.200 metara nadmorske visine gdje u okolici nema nikakve industrije. Povoljna klima, čisto tlo i izvorska voda doprinose visokoj kvaliteti aktivnih sastojaka ljekovitog bilja.

Uz dugogodišnje iskustvo na području biološkog uzgoja biljaka s najmodernijim laboratorijima u Europi i 500 zaposlenika, SoriaNatural® jedna je od vodećih tvrtki na području prirodne medicine u Europi. U trideset godina svog rada stekla je potpuno povjerenje korisnika u visoku kvalitetu proizvoda. Suvremeni procesi proizvodnje kao što je "superkritična tekućina" i liofilizacija omogućuju učinkovitiju fitoterapiju za razliku od ostalih dostupnih na tržištu.

Tvornica s 15.000 m2 ima najnapredniji istraživački, razvojni i inovativni centar te laboratorij za kontrolu kvalitete opremljen najnovijom tehnologijo, zbog čega je jedan od najrazvijenijih u Europi.

Kompletna proizvodnja slijedi strogim kriterijima kvalitete i dobroj proizvođačkoj praksi. Za pridobivanje ekstrakata ljekovitih biljaka koje imaju blagotvoran učinak na naš organizam, tvrtka koristi više načina obrade biljaka. Oni se razlikuju ovisno o vrsti i dijelu biljke, upotrebi (cvjetovi, listovi ili korijen) i koncentraciji.

Vrhunska kvaliteta suhih ekstrakata i njihovih aktivnih sastojaka učinkovito je očuvana upotrebom biljnog glicerina a kod određenih proizvoda upotrebom etanola koji djeluju isključivo kao konzervans.

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.