Besplatna eknjižica
close

Samo 5.12.! Prirodni paket za mirisnu kožu + 2 bonusa >>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!

Šili

Šili

Testenina Šili je domaća tjestenina s jajima izrađena s velikom željom po dobrom ukusu i najboljih prirodnih sastojaka. Ne sadrži bojila i konzervanse. Osnovni sastojak je uvijek durum pšenični gris koji se od običnog razlikuje po većem sadržaju bjelančevina i značajnoj žutoj boji. Vrlo je važno istaknuti da se tjestenine suše prirodnim postupcima, bez dodataka za brže  sušenje. 

Svaka tjestenina prolazi kroz stroj i ruke koje ih brižljivo pregledaju i polože na sito. Tako za vrijeme prirodnog sušenja možemo udisati prekrasan miris domaćeg ugođaja. To im daje i pravi oblik! Tjestenina Šili proizvod je domaćeg i umjetničkog obrta te su dobile naziv Art&Craft. Ta certifikat potvrđuje da su prirodan i domaći proizvod.

Tablica Lista
 • Bez laktoze Slovensko
  Detalji
  Tjestenine fusilli toskana

  Tjestenine fusilli toskana 400g

  Redovna Cijena: 31,92 kn

  Fusilli toskana su domače tjestenine iz pšeničnog griza durum i dodanim toskanskim začinima. U usporedbi s običnom pšenicom sadrži zrno pšenice durum više bjelančevina. Bez dodatnih konzervansa.
 • Bez laktoze Slovensko
  Detalji
  Testenine široki rezanci pira 400g

  Tjestenine široki rezanci od pira 400g

  Redovna Cijena: 31,92 kn

  Široki rezanci od pira su rezanci od krupice durum pšenice i pirovog integralnog brašna. Izrađeni su od najboljih prirodnih sastojaka, s velikom mjerom kreativnosti i prema receptu naših predaka. 
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.