Besplatna eknjižica
close

Mjesec ljetnih hitova. Provjeri akcijske cijene >>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!

Raw chocolate

Raw chocolate

Sve je započelo s nekoliko nevinih eksperimenata u kuhinji J Kad su otkrili ljekovita svojstva sirove hrane, Linus - osnivač i poznavatelj čokolade, odlučio je istražiti što se sve može učiniti i stvoriti sa sirovim kakaom.

Bilo je mnogo nesretnih pokušaja prije nego što je Linus pronašao pravi recept, ali kao i u svim drugim stvarima, s vremenom, strpljenjem i upornošću, može se daleko dogurati. U određenom trenutku svog stvaranja, došlo je vrijeme da svoje kreacije podijeli s prijateljima i obitelji. Njihov odaziv je bio odličan - čokolada ne samo da je bila vrlo ukusna, nego božanska. To je bio pravi povod na temelju kojeg je, s iskricom u očima, početkom 2006. osnovao tvrtku Raw Chocholate. U tvrtci je trenutno zaposleno 10 ljudi, a njihovi čokoladni proizvodi postaju sve popularniji u svijetu.

No, nije važno samo to da cijeli tim Raw Chocholate obožava čokoladu. Ono što ih čini posebnim i razlikuje od ostalih, su vrijednosti koje slijede. Svi sastojci koji se koriste su dobiveni putem pravedne trgovine (imaju Fairtrade certifikat). Jedini sastojci koji nemaju ovaj certifikat dolaze od uzgajivača u malim i udaljenim selima širom svijeta  koji koriste tradicionalne metode rasta, naravno, bez upotrebe pesticida. Sirovi ili hladno obrađeni sastojci (nikad se zagriju iznad 42 ° C ), znače da je za njihovu pripremi potrošeno manje energije. To znači i bolju kvalitetu energije za sve one koji uživaju u njihovoj čokoladi.

Većina njihovih proizvoda ima sljedeće certifikate: pravedna trgovina (Fairtrade), Eurolist certfikat, Soil association organic, Vegan, Raw food.


Sva njihova tiskanice, embalaža su tiskane s tintama na biljnoj bazi koji su manje štetni za okoliš. Papir koji koriste je bio 100% recikliran ili mješavina recikliranih vlakana i celuloze iz FSC (Forest Stewardship Council) upravljanih šuma.

Tablica Lista
 • Bez glutena Bez laktoze Fairtrade Iz ekološkog uzgoja Soil association Vegansko
  Detalji
  Kakao maslac iz ekološkog uzgoja

  Kakao maslac iz ekološkog uzgoja 240g

  Redovna Cijena: 111,92 kn

  Hladno prešani kakao maslac možete koristiti s vašim omiljenim čokoladnim receptima, za masažu, kao kremu za sprječavanje suhe i iritirane kože, za njegu suhih i ispucanih usana.
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.