Besplatna eknjižica
close

Darujemo poklon bon za 40 kn. Preuzmi ovdje >>>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!
55.92 HRK
Homeogarden

Organsko gnojivo – Organske rajčice i biljke s plodovima 1kg

100 % organsko gnojivo obogaćeno prirodnim algama te organskim magnezijem i kalcijem za rajčice, papriku, krastavce, tikvice i druge vrste biljaka s plodovima.

 

Redovna Cijena: 55,92 kn

Bodovi lojalnosti S kupnjom ćeš dobiti 7 bodova lojalnosti. 7 bodova = 2,80 kn.

Dostupnost: Na Zalihi

Okvirno vrijeme dostave: četvrtak, 21. 6. 2018

100 % organsko gnojivo obogaćeno prirodnim algama te organskim magnezijem i kalcijem za rajčice, papriku, krastavce, tikvice i druge vrste biljaka s plodovima. Na prirodan i biološki način te z dugotrajnim učinkom hrani biljke, povećava proizvedenu količinu zdravih domaćih proizvoda te potiče nastanak humusa koji je vrlo važan za rodnost zemlje.

Jedinstvena kombinacija organskog gnojiva i prirodnih pojačivača osigurava zdrave domaće proizvode. Zbog mikro granulacijske gnojivo se izuzetno brzo topi i djeluje zato je pogodno za dognojavanje tijekom cijele godine.

Upotreba gnojiva za rajčice, papriku, krastavce, tikvice

Biljke u vrtu, koritima ili vrećicama za sadnju možemo gnojiti bilo kada u razdoblju od veljače do studenog. Treba je samo paziti da zemlja ne bude zamrznuta jer se u tom slučaju gnojivo neće moći rastopiti. Za površinu od 25 m2 potreban je 1 kg gnojiva. Gnojivo se također može pomiješati s organskom zemljom za sadnju biljaka u korita ili lonce u količini od 250 g za 50 L zemlje, ovisno o kvaliteti i hranjivosti tla.

Kako do najboljih rezultata

Za prirodno povećanje prinosa i dugotrajno poboljšanje kvalitete zemlje u vrtu i voćnjaku, gnojivo prvi puta upotrijebimo na početku rasta, u proljeće. U usporedbi s konvencionalnim organskim gnojivima bez prirodnih pojačivača, za optimalno djelovanje je potrebna manja količina gnijiva. Za pripremu zemlje gnojivo  dodamo u količini od 1 kg za 25 m2.

Poželjno je da se gnojivo također dodaje u vrijeme vegetacije za dognojavanje ili kod zamijene vrste biljaka u vrtu kada možemo upotrijebiti i polovicu količine gnojiva, znači 1 kg na 50 m2.

U slučaju izuzetno loše kvalitete zemlje možemo povećati količinu gnojiva do maksimalno 1 kg na 10 m2.

Kod sadnje manjih sadnica kao što su krastavci dodamo 50 g gnojiva (1 velika šaka), za malo veće sadnice kao što su rajčice, tikvice upotrijebimo 100 g gnojila (2 velike šake).

Gnojivo možemo  ponovno upotrijebiti u jesen nakon žetve i u istoj količini kao u proljeće.

Gdje ga možemo koristiti 

Gnojivo možemo koristiti za sve vrste bobičastog voća kao što su jagode, ribiz, maline, aronija, goji bobice i sve druge biljke kod kojih želimo, na prirodan način bez kemijskih gnojiva, poboljšati njihov rast i cvjetanje te povećati prinos.

Kada ga možemo koristiti

  • NAJVAŽNIJE VRIJEME: ožujak – travanj (prije početka rasta, kod sadnje) 
  • svibanj – lipanj (dognojavanje), 
  • listopad (godišnje održivo gnojenje, kod sadnje).

Tehnički i sigurnosni podaci: Gnojivo je izrađeno od 100 % prirodnih i organskih materijala te ne sadrži umjetna gnojiva i agrokemikalije. Čuvamo ga u originalnoj ambalaži na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od sunca. Otvorenu ambalažu potrebnoje što prije zatvoriti i čuvati pod navedenim uvjetima.

Sastav: 100 % granulirano organsko gnojivo s prirodnim algama. Ukupni dušik 6%, fosforov pentaoksid 7%, kalijev oksid 8%, kalcijev oksid 7%, magnezijev oksid 0,2%. PH je neutralan. Gnojivo ne sadrži teške kovine u većim količinama od dozvoljenih. 

Neto količina: 1 kg
Proizvedeno u Belgiji. 

 

Napišite svoje mišljenje o: Organsko gnojivo – Organske rajčice i biljke s plodovima 1kg

Predaj svoje mišljenje o proizvodu i dobit ćeš 20 točaka vjernosti.

Tvoj paket će biti kod tebe u roku par dana! Ako naručiš paket do 13 sati, šaljemo ga isti dan. Inače se trudim da sve narudžbe predane nakon 13 sati zapakiramo i pošaljemo odmah idući radni dan. 

Da li te zanima kako paket dođe do tebe? S dostavno službom GLS. Na dan kada pošaljemo paket dobit ćeš email od dostavne službe, obavijestit će te i o terminu kada će ti paket dostaviti. Ako ti termin ne odgovara javi im za novi termin. Putnik će te prije dolaska nazvati. S njim se možeš dogovoriti ako želiš da ti paket ostavi na paketomatu, benzinskoj postaji s kojom imaju dogovor. Putnici iz GLS-a su jako ljubazni i prilagodljivi i sigurno će te naći način da ti predaju paket.

Na izbor imaš 3 različita načina plaćanja:

  • plaćanje po pouzeću svom dostavljaču,
  • plaćanje s karticom (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro),
  • plaćanje preko Paypala.

Trošak dostave ovisi od visine narudžbe.  Ako naručiš proizvode u ukupnoj vrijednosti od 400,0 kuna ili više je poštarina BESPLATNA. Ako tvoja košarica iznosi između 240,1 kuna i 399,9 kuna su troškovi dostave 16,00 kuna. Za narudžbu u vrijednosti do 240,0 kuna je trošak slanja 28,00 kuna.

 

 

 

 

 

:

Uz Organsko gnojivo – Organske rajčice i biljke s plodovima 1kg preporučujemo i

Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.