zapri

Black Friday ❤ Klikni OVDJE i provjeri akcijske cijene do -75% >>

Košarica
croatian

Tinca Malinca
rado će ti pomoći savjetom!

info@malinca.hr
099 7805 920

55.92 HRK

Homeogarden Organsko gnojivo – Organske rajčice i biljke s plodovima 1kg

100 % organsko gnojivo obogaćeno prirodnim algama te organskim magnezijem i kalcijem za rajčice, papriku, krastavce, tikvice i druge vrste biljaka s plodovima.

 

Dostupnost: Na Zalihi

55,92 kn

Bodovi lojalnosti S kupnjom ćeš dobiti 7 bodova lojalnosti. 7 bodova = 2,80 kn.


Organske rajčice i biljke s plodovima

  • Organske rajčice i biljke s plodovima
  • Organska gnojiva
  • Organske rajčice i biljke s plodovima
  • Organske rajčice i biljke s plodovima
  • Organske rajčice i biljke s plodovima
  • Organske rajčice i biljke s plodovima

100 % organsko gnojivo obogaćeno prirodnim algama te organskim magnezijem i kalcijem za rajčice, papriku, krastavce, tikvice i druge vrste biljaka s plodovima. Na prirodan i biološki način te z dugotrajnim učinkom hrani biljke, povećava proizvedenu količinu zdravih domaćih proizvoda te potiče nastanak humusa koji je vrlo važan za rodnost zemlje.

Jedinstvena kombinacija organskog gnojiva i prirodnih pojačivača osigurava zdrave domaće proizvode. Zbog mikro granulacijske gnojivo se izuzetno brzo topi i djeluje zato je pogodno za dognojavanje tijekom cijele godine.

Upotreba gnojiva za rajčice, papriku, krastavce, tikvice

Biljke u vrtu, koritima ili vrećicama za sadnju možemo gnojiti bilo kada u razdoblju od veljače do studenog. Treba je samo paziti da zemlja ne bude zamrznuta jer se u tom slučaju gnojivo neće moći rastopiti. Za površinu od 25 m2 potreban je 1 kg gnojiva. Gnojivo se također može pomiješati s organskom zemljom za sadnju biljaka u korita ili lonce u količini od 250 g za 50 L zemlje, ovisno o kvaliteti i hranjivosti tla.

Kako do najboljih rezultata

Za prirodno povećanje prinosa i dugotrajno poboljšanje kvalitete zemlje u vrtu i voćnjaku, gnojivo prvi puta upotrijebimo na početku rasta, u proljeće. U usporedbi s konvencionalnim organskim gnojivima bez prirodnih pojačivača, za optimalno djelovanje je potrebna manja količina gnijiva. Za pripremu zemlje gnojivo  dodamo u količini od 1 kg za 25 m2.

Poželjno je da se gnojivo također dodaje u vrijeme vegetacije za dognojavanje ili kod zamijene vrste biljaka u vrtu kada možemo upotrijebiti i polovicu količine gnojiva, znači 1 kg na 50 m2.

U slučaju izuzetno loše kvalitete zemlje možemo povećati količinu gnojiva do maksimalno 1 kg na 10 m2.

Kod sadnje manjih sadnica kao što su krastavci dodamo 50 g gnojiva (1 velika šaka), za malo veće sadnice kao što su rajčice, tikvice upotrijebimo 100 g gnojila (2 velike šake).

Gnojivo možemo  ponovno upotrijebiti u jesen nakon žetve i u istoj količini kao u proljeće.

Gdje ga možemo koristiti 

Gnojivo možemo koristiti za sve vrste bobičastog voća kao što su jagode, ribiz, maline, aronija, goji bobice i sve druge biljke kod kojih želimo, na prirodan način bez kemijskih gnojiva, poboljšati njihov rast i cvjetanje te povećati prinos.

Kada ga možemo koristiti

  • NAJVAŽNIJE VRIJEME: ožujak – travanj (prije početka rasta, kod sadnje) 
  • svibanj – lipanj (dognojavanje), 
  • listopad (godišnje održivo gnojenje, kod sadnje).

Tehnički i sigurnosni podaci: Gnojivo je izrađeno od 100 % prirodnih i organskih materijala te ne sadrži umjetna gnojiva i agrokemikalije. Čuvamo ga u originalnoj ambalaži na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od sunca. Otvorenu ambalažu potrebnoje što prije zatvoriti i čuvati pod navedenim uvjetima.

Sastav: 100 % granulirano organsko gnojivo s prirodnim algama. Ukupni dušik 6%, fosforov pentaoksid 7%, kalijev oksid 8%, kalcijev oksid 7%, magnezijev oksid 0,2%. PH je neutralan. Gnojivo ne sadrži teške kovine u većim količinama od dozvoljenih. 

Neto količina: 1 kg
Proizvedeno u Belgiji. 

 

O brandu Homeogarden

Tvrtka HomeOgarden osnovana je u studenom 2012. godine s namjerom pružiti korisnicima jednostavno, prirodno, sigurno i učinkovito rješenje za njegu biljaka i zaštitu od nametnika. Prije osnivanja tvrtke obavljen je razvoj proizvoda, priprema tehnologije te njihovo testiranje od strane ovlaštenih institucija (Biotehnički fakultet) uz suradnju s inozemnim stručnjacima na području poljoprivrede.  več

Prikaži sve artikle brandova Homeogarden

Komentarji o Organsko gnojivo – Organske rajčice i biljke s plodovima 1kg

Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.