Besplatna eknjižica
close

Darujemo poklon bon za 40 kn. Preuzmi ovdje >>>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!

Nature's Design

Nature's Design

Nature's Design

Švicarska tvrtka Nature's Design kreira proizvode za bolji život. Širok asortiman proizvoda za revitalizaciju vode i drugog pića te hrane popularan je u više od 30 zemalja širom svijeta.

Nature's Design

Švicarska tvrtka Nature's Design kreira proizvode za bolji život. Širok asortiman proizvoda za revitalizaciju vode i drugog pića te hrane popularan je u više od 30 zemalja širom svijeta.

U veljači 2015. uveli su novi brand  ˝THANK YOU˝ kojeg predstavljaju prve staklene 100% eko bočice na svijetu, za koje su dobili i zlatnu nagradu za najbolji novi proizvod.

Tvrtka posluje odgovorno prema prirodi i ljudima. Proizvodi su izrađeni od prirodnih materijala (staklo, porculan, kaolin, pluto, guma ...). Mnogi od proizvoda rezultat su ručnog rada. Svi proizvodi izrađeni su u Europi i na taj način tvrtka podupire europsko gospodarstvo.

Traženje harmoničnog, oživljavajućeg oblika s najvišom razinom energije i skladnosti dovelo ih je do ˝zlatnog reza˝ koji predstavlja dizajn prirode. Iz stoga proizlazi i naziv tvrtke Nature's Design - dizajn prirode odnosno prirodnih oblika.

Prije nekoliko godina vidjeli su prve fotografije vodenih kristala koje je napravio japanski znanstvenik Masaru Emoto i u njima su ostavile snažan pečat. Najviše ih je očarala činjenica da se struktura vode poboljšava korištenje oblika koji su u skladu s oblicima prirodnog svijeta. Zaljubili su se u vodu i oblike.

Tako su nastali proizvodi Nature's Design. Vrlo su elegantni, korisni tj. praktični i vrhunske su kvalitete. Omogućuju blagostanje duše, uma, emocija i tijela.

*Zlatni rez proizlazi iz jednakih omjera, kod kojih je omjer između većeg i manjeg dijela jednak kao omjer između cjeline i većeg dijela. Taj omjer tj. formula je 1.618 (broj fi u matematici).

Tablica Lista
 • -44%
  Detalji
  Goji jagode

  Eko Staklena boca dječja 0.3L

  Redovna Cijena: 287,20 kn

  Special price: 159,92 kn

  Saving 127,28 kn
  Zašto bi samo vi imali lijepu i ekološku staklenu bocu? Zaslužili su si ju i naše male bebe. Priuštite im ju kako bi osjetili ugođaj prirodnih materijala i ne plastike. Odličan izbor za roditelje koji žele zaštititi prirodu i svoje vrednote prenijeti na svoje dijete.
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.