Besplatna eknjižica
close

Top ljetni hitovi. Provjeri akcijske cijene >>>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!

Myunikat

Myunikat

Tjaša Vodeb koja radi proizvode Myunikat je dizajnerica nakita i pravi kreativni multipraktik. Za nas je napravila pravu i prvu Malincinu kolekciju koju možeš dobiti samo na www.malinca.hr.

Tjaša je već kao mala djevojčica htjela biti unikatna i drugačija, sada je samostalna ženska koja voli jednostavnost. Za vrijeme studiranja arhitekture je zaključila da je između arhitekture i dizajniranja nakita jako puno poveznica (ideja, skica, koncept, sama izvedba...), razlika je samo u detaljima koje obožava. Sama za sebe kaže da je multipraktik odnosno osoba s puno talenata jer osim nakita njena najveća strast su i akrilne slike, radi i aranžira unikatne poklone, kao grafička dizajnerica ti može pomoći i kod grafičkog izrađivanja letaka, plakata, vizitki.

Tjaša kaže:  S zadovoljstvom i največom ljubavlju radim sve od toga i u tome pustim poseban pečat, u svakom dijelu je dio moje duše, dio mene i to je ono što me napravi drugačijom.'' Njena formula za uspjeh je: ''Budi ono tko jesi, sanjaj i dozvoli da snovi postanu stvarnost. Daj svakom danu mogućnost da bude najljepši dan u tvom životu''.

Tjaša se redovito educira na različitim inozemnim i slovenskim radionicama gdje dobiva novo znanje koje stavlja u svoje unikatne proizvode koji su napravljeni s posebnom ljubavlju i puno kreativne energije. S Myunikat nakitom si drugačija i unikatna, živahne i šarene boje razvedriti će tvoju odjevnu kombinaciju i tako privuči pozornost mnogih.

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.