Besplatna eknjižica
close

NOVO! Vitamin D3 >>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!

Mišljenja kupaca

S obzirom da bih voljela prikupiti što više različitih mišljenja i iskustava, pozivam te da mi i ti nakon primitka pošiljke povjeriš svoje mišljenje na [email protected] i prilikom slijedeće kupovine će te čekati iznenađenje. Veselim se svakoj povratnoj informaciji! 

Tvoja Malinca*

U internet trgovini Malinca naručila sam prvi put, ali definitivno ne i posljednji. Proizvodi su stigli slijedeći dan, a dobila sam čak 3 poklončića. Kompletna ponuda u trgovinama je odlična i po pristupačnim cijenama. Uskoro očekujte moju ponovnu narudžbu.  Super ste! 

Kata

Internet trgovina Malinca mi se jako sviđa. Vrlo je pregledna i ima veliki izbor proizvoda, a cijene su povoljne. Dostava je brza, a super mi je što sam dobila i poklon. Definitivno ću naručiti još nešto! 

Lucija

Mislim da Malinca ima prilično dobre cijene u usporedbi s drugim online trgovinama. I proizvodi su odlični. Svoje sam brzo potrošila :) 

Jelena

U Internet trgovini Malinca sam kupovala prvi puta i bila sam iznenađena kada je paket  stigao tako brzo, a uz narudžbu sam dobila i poklon dobrodošlice. Ponovno ću se vratiti u vašu trgovinicu  jer imate veliku ponudu superhrane koju svakodnevno koristim. Hvala Malinci :)

Manca

Moje mišljenje o online trgovini Malinca je vrlo pozitivno.  Odličan pregled po kategorijama, povoljne cijene, a pošiljka koju sam primio danas sadrži  i poklon za koji Vam se zahvaljujem i uskoro se javljam s novom narudžbom. Do tada želim puno uspjeha, samo tako dalje ;) 

Gašper

 

Dodajte svoje mišljenje

Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.