Besplatna eknjižica
close

Dani LCHF proizvoda! Provjeri akcijske cijene >>>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!

Medenka

Medenka

Ekipa Medenke sastavljena je iz pojedinaca koji imaju različito znanje. U želji do udruživanja tradicije i mladolikog razmišljanja napravili su proizvod kojeg bez razmišljanja možemo uključiti u kategoriju zdravih slatkiša. 

S Medenkom, područje zdrave prehrane širi se tamo gdje se često zakomplicira - kod slatkiša. Nudi vam odgovor na pitanje kako udružiti dobro i zdravo, s velikim izborom okusa i boja a djeci ponude iskustvo koje je usporedivo sa svim drugim slatkišima.

Marka Medenka održava ponos i poštovanje dugogodišnje tradicije pčelarstva u Sloveniji. U pripremi slatkiša uključuju kvalitetan med koji je nastao ispod ruku iskusnih pčelara.

Vrhunsko znanje pčelara postavili su izvan okvira, dodali malo mladenačke energije i dječje slatkoće i nastala je Medenka – moderan, zdrav i zabavan način šećera za naše najmlađe. Pa i za nas. 

Kako je Medenka nastala?

Nastanak Medenke možete pripisati sretnoj slučajnosti i malo dječje inovativnosti koja ih je podsjetila da je med moguće upotrebljavati i na manje konvencionalan način - za zaslađivanje. 

Ponosni su, da mogu s Medenkom djeci ponuditi zdraviji slatkiš koji za razliku od većine ostalih ne sadrži rafinirani šećer, konzervanse, aditive, boje, želatine ili druge tvari koje mogu štetiti našem zdravlju.

Tradicionalan okus čuvaju s okusima cvjetnog meda i meda s cimetom, okus jagode, naranče i limuna s modernim načinom obrade voća - liofilizacijom. Radi se o posebnom postupku sušenog voća da voće sačuva 97 % svih svojih vitamina i minerala. Liofilizacija utječe i na očuvanje okusa voća kojeg će zavoljeti i oni kojima med nije najdraži

 

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.