Besplatna eknjižica
close

Darujemo poklon bon za 40 kn. Preuzmi ovdje >>>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!

InLife

InLife

Na tržištu su prisutni brojni prehrambeni dodaci među kojima je ipak ograničen broj preparata koji sadrže ljekovite medicinske gljive. Učinci medicinskih gljiva su dokazani u brojnim istraživanjima na staničnim kulturama, životinjama i ljudima.

 

InLife prehrambeni dodaci proizvedeni od medicinskih gljiva djeluju adaptogeno (optimalna regulacija imunološkog sustava), u potpunosti su prirodnog porijekla i organske su proizvodnje, u istočnoj kulturi se tradicionalno upotrebljavaju, imaju potporu brojnih studija, potpuno su sigurni za zdravlje, te su pogodni baš za svakoga (dijabetes, celijakija, djeca…).

Zbogučinka adaptogenosti učestalost bolesti je manja, a oporavak je brži. Imaju širok spektar djelovanja te zato i brojne druge prednosti (ublažuju utjecaj stresa, reguliraju krvni tlak, snizuju nivo kolesterola i šećera u krvi te tjelesnu težinu, štite jetru, sprječavaju nastanak raka, imaju antioksidativno djelovanje ...), koje su vrlo važne za zdrav, kvalitetan i aktivan život.

InLife prehrambeni dodaci iz medicinskih gljiva u potpunosti su (uključujući ambalažu, dizajn i sastojke) proizvedeni u Sloveniji, imaju ekološki certifikat, pogodni su za vegane i osobe s celijakijom te intolerancijom na gluten, proizvedeni su bez testiranja na životinjama, za korisnike su vrlo prepoznatljivi i omogućuju jednostavan odabir – već ime proizvoda ukazuje na to čemu su namijenjeni

 InLife prehrambeni dodaci iz medicinskih gljiva:

 1. Imuno Mix - Mješavina osam jedinstvenih gljiva iz ekološke proizvodnje sa širokim spektrom djelovanja pomaže ojačati vaš imunološki sustav i pridonosi njegovom optimalnom djelovanju.
 2. Flora Vital - Jedinstvena mješavina gljiva iz ekološke proizvodnje sa širokim spektrom djelovanja omogućuje vam kvalitetan i aktivan život, rad te provođenje slobodnog vremena.
 3. Alergo Fit - Pažljivo pripremljena mješavina gljiva iz ekološke proizvodnje sa širokim spektrom djelovanja pomaže vam da kvalitetno i aktivno živite, radite te provodite svoje slobodno vrijeme.
 4. Ona Vital - Blago uravnotežena kombinacija gljiva iz ekološke proizvodnje sa širokim rasponom djelovanja pomaže nam vratiti snagu i dobro tjelesno blagostanje žena u zrelim godinama.
 5. Super On - Oživljujuća kombinacija pet različitih gljiva iz ekološke proizvodnje sa širokim rasponom djelovanja pomaže nam vratiti snagu i kondiciju za optimalan aktivan život modernog muškarca.
 6. Ganoderma – Izvanredna moć legendarne gljive Ganoderma lucidum iz ekološke proizvodnje, pripremljena je za potporu vašem imunološkom sustavu.

Prednosti InLife prehrambenih dodataka:

 • inovacija u pripremi pripravaka medicinskih gljiva s najširim spektrom ljekovitog  djelovanja kod različitih zdravstvenih problema potrošača,
 • pogodni su za svakoga (organski certifikat, pogodni za vegane i bolesnike s celijakijom, ne sadrže efedrin, kofein, gluten, laktozu, konzervanse, bojila , šećer i nisu testirani na životinjama),
 • za korisnike su vrlo prepoznatljivi i omogućuju jednostavan odabir – već ime proizvoda ukazuje na to čemu su namijenjeni,
 • mješavine medicinskih gljiva dostupne su u obliku kapsula što potrošaču omogućuje točno doziranje i lakše uzimanje,
 • visoko kvalitetna ambalaža čuva kvalitetu i vrijednost proizvoda, vrlo je atraktivna i jednostavna za korištenje.

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.