Besplatna eknjižica
close

Dani besplatne poštarine od 22.2. do 24.2. >>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!

Fruštek

Fruštek

Priča o odličnim domaćim hrskavim müslijem (granola) ili kako da vaš doručak postane navika. Fruštek je mlad brand najboljih domaćih hrskavih müslija odnosno tzv. granola koje stvarno motiviraju da ujutro pojedete svoj hitno potreban, i prije svega zdrav doručak :)

Sve je počelo s tim kad sam odustala od traženja hrskavih müslija s malo ili bez šećera, koji je obično glavni sastojak onih iz trgovine. Fruštek je zaslađen samo medom i suhim voćem zato nije pretjerano sladak. Stalno poboljšavam sastojke i trudim se da ih bude sve više iz ekološkog i lokalnog uzgoja. Fruštek se peče prema broju narudžbi (otprilike jednom na dva tjedna), pa je uvijek svjež, kad uredno zapakiran stigne do vas. Budući da je urađen isključivo od prirodnih sastojaka nije, preporučljivo da dugo stoji, već ga brzo pojedite.

Tablica Lista
 • -10%
  Bez laktoze Slovensko
  Detalji
  Domaći müsli s bademima i kakaom

  Domaća granola s bademima i kakaom 350g

  Redovna Cijena: 47,92 kn

  Akcijska cijena: 43,12 kn

  Ušteda 4,80 kn
  Odličan domaći hrskavi müsli (granola) s bademima i kakaom. Da započneš da s prijeko potrebnim i prije svega zdravim doručkom. Granola je zaslađena samo s medom i suhim voćem zato nije pretjerano slatka. 
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.