Besplatna eknjižica
close

Tjedan super hrane! Provjeri akcijske cijene >>>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!

Cotonea

Cotonea

Cotonea ekološki pamuk rolazi iz njegovih partnerskih projekata u Kirgistanu i Ugandi, iz područja proizvodnje s obilnim oborinama. Njemačka tvrtka Cotonea zalaže se za kompletan uzgoj organskog pamuka u Ugandi. Cotonea kombinira 150 godina stručnosti na području prerade pamuka i nove tehnologije što joj omogučuje uzgoj organskog pamuka visoke čistoće i iznimne kvalitete.

Cotonea ekološki pamuk rolazi iz njegovih partnerskih projekata u Kirgistanu i Ugandi, iz područja proizvodnje s obilnim oborinama. Njemačka tvrtka Cotonea zalaže se za kompletan uzgoj organskog pamuka u Ugandi. Cotonea kombinira 150 godina stručnosti na području prerade pamuka i nove tehnologije što joj omogučuje uzgoj organskog pamuka visoke čistoće i iznimne kvalitete.

Tvrtka Cotonea garantira nakup sirovina od lokalnih poljoprivrednika te im tako osigurava dodatnu financijsku sigurnost i samopouzdanje. U neposrednom su kontaktu s proizvođačima pamuka i imaju povjerenje ljudi na lokalnom nivoju. Poznaju sve dobavljače te sami nadziru kvalitetu i čistost ekološkog pamuka.

U Citonei slijede poštenoj socialnoj politici, fair trade trgovini i ekološkom načinu poljoprivrede.

Proizvodnja organskog pamuka:

• Biološka zaštita bilja umjesto korištenja pesticida.
• Prirodna gnojiva umjesto kemijskih gnojiva.
• Zaštita dragocijenih podzemnih voda.
• Ne sadrže genetski modificirane vrste.
• Dugotrajno održavanje plodnosti tla.
• Upotreba boja s malim učinkom, bez teških metala.
• Naboranost proizvoda smanjuju dodatkom krumpirovog škroba umjesto formaldehida.

Odgovornost za okoliš i ljude

Proizvođači prirodnih proizvoda (GOT, IVN certifikat) osiguravaju ne samo savršenu njegu za vašu kožu nego se zavezuju za dugoročnu zaštitu okoliša, društveno odgovornom odnosu do zaposlenih (socijalna i zdravstvenu zaštita, uređen sistem plaća, zabranu zapošljavanje djece, dio zarade dodjeljuju za izgradnju škola i zdravstvenih ustanova…). Projekte upravljaju i nadziru, u većini slučajeva, neprofitne organizacije čija je svrha naučiti i dati ljudima u zemljama u razvoju mogućnost da sami upravljaju svojim životom. Proizvodnja moraju zadovoljiti visoke ekološke zahtjeve.

Tablica Lista
 • -11%
  Iz ekološkog uzgoja
  Detalji
  rezalna deska zelena

  Eko pamučni ručnik 50x100 cm – različite boje

  Redovna Cijena: 143,20 kn

  Special price: 127,20 kn

  Saving 16,00 kn
  Ručnici iz ekološkog bambusa s certifikatom IVN (GOTS) veličine 30 x 50 cm vrhunske su kvalitete. Vrlo su upojne i gosto tkane (580g/m2). Dostupne su u 12 različitih boja.  
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.