Veganska salata s crvenom lećom
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Veganska salata s crvenom lećom

SASTOJCI: 

* pola zdjelice crvene leće (može i zelena, žuta)

* pola patliđana

* pet cherry rajčica

* nekoliko listića svježeg bosiljka

* maslinovo ulje

* sok od limuna

* biljna sol (ili himalajska, konopljina, provansalska sol)


OPIS POSTUPKA: lećo operemo pod vodom, i skuhamo ju (približno 20 minuta), zatim ponovno operemo pod vodom. Operemo patliđan, narežemo ga na komadiće i popržimo na maslinovom ulju. Cherry rajčice operemo, narežemo i pomiješamo s lećom i popečenim patliđanom. Dodamo svježu baziliku, maslinovo ulje, sok od limuna i sol.


 


VRIJEME PRIPREME: 30 minuta

RECEPT PRIPRAVILA: Marija Antic

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.