Sataraš
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Sataraš

Jednostavno jelo od povrća koje vam može poslužiti kao osnova za razne umake ili kao dodatak uz pečena jaja. Sataraš se većinom priprema u ljeto kada je vrt prepun svježeg povrća. Možemo ga zamrznuti i koristiti tijekom cijele godine.

SASTOJCI:

Baza:

* 1 zelena paprika
* 1 crvena paprika
* 1 luk
* 4 zrele rajčice
* sezamovo ulje

* 6 jaja
* svježi peršin
* sol i papar

PRIPREMA:

Baza:

1. Nasjeckajte luk na sitne komadiće. U tavi zagrijte sezamovo ulje i popržite luk.

2. Rajčice i papriku ogulite, narežite na komade. Paprike i rajčice pirjajte zajedno s prženim lukom dok voda iz povrća ne ispari (nekoliko puta promiješajte).

Za kraj:

1. U tavu stavite jaja, miješajući ih dok se jaja ne ispeku.

2. Dodajte sol, papar i svježi peršin po ukusu.

 

VRIJEME PRIPREME: 25 minuta

PRIPREMILA: Malinca Ana

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.