Rižoto s jagodama i rukolom
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Rižoto s jagodama i rukolom

SASTOJCI:
* 200 g riže
* 10-15 jagoda
* 1 režanj češnjaka
* 200 ml pilećeg temeljca
* 1 žličica eritritola
* himalajska sol
* papar po želji
* maslinovo ulje
* ribani parmezan
* 1 šaka rukole

OPIS POSTUPKA: Rižu kratko popržite na žlici maslinovog ulja. Dodajte na komadiće narezane jagode i cijeli režanj češnjaka. Prelijte temeljcem, dodajte žličicu šećera, poklopite i kuhajte dok riža ne omekša. Po potrebi podlijte vodom. Kada je riža kuhana, izvadite češnjak i uspite rižu u dva okrugla kalupića. Okrenite na tanjure za posluživanje, pospite parmezanom, svježim paprom, ukrasite s nekoliko jagoda i listovima rukole.

ČAS PRIPREME: 30 minuta 
RECEPT PRIPREMILA: Ksenija Gortan 

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.