Rezanci od špinata s lososovim umakom
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Rezanci od špinata s lososovim umakom

SASTOJCI: 
* rezanci s špinatom 
* losos 
* pol luka 
* 1 tikvica 
* 2 dcl vrhnja za kuhanje (ili zobenom kremom) 
* himalajska sol, papar   

OPIS POSTUPKA: Rezance ili fusile s okusom špinata skuhamo po uputama. 
Na losos pokapamo limunov sok i pustimo da stoji bar 10 minuta. Luk narežemo i popečemo na maslinovom ulju, nakon toga dodamo još na komadiće narezan losos i nakon dvije minute još na komadiće narezane tikvice te sve skupa malo popečemo. Na kraju polijemo s vrhnjem za kuhanje ili zobenom kremom i još malo kuhamo. Dodamo još začine. Umak polijemo po još vrućim rezancima. 

VRIJEME PRIPREME: 30 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana H.

 

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.