Pečena jaja s kvinojom
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Pečena jaja s kvinojom

SASTOJCI:
* 2 žlice kvinoje
* voda
* 2 jaja
* čvarci
himalajska sol
* papar

OPIS POSTUPKA: Prvo skuhamo kvinoju u slanoj vodi (cca. 15 minuta) i pustimo ju da se ocijedi. Tavu zgrijemo, damo manju žličicu čvaraka i s vilicom ih rasporedimo po površini. Smanjimo vatru, na rastopljene čvarke istresemo ocijeđenu kvinoju, malo popečemo i na kraju na nju dodamo dva jaja. Bjelanjak i kvinoju za vrijeme pečenja više puta promiješamo da se povežu. Ako želimo u jaja dodamo malo papra. Ideja za zdrav i brz doručak. Pa dobar tek. 

VRIJEME PRIPREME: 25 min
RECEPT PRIPREMILA: Iva Džudović

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.